1/3-3/3-2019 Rep med Blå Bergens Borduner i Karlskoga inför konserten 28/4-2019

OBS!! Uppdaterad info 20190427.
För er som saknar biljetter så finns det numera biljetter att köpa på Turistbyrån i Karlskoga samt 1 timme innan konserten börjar vid kassan vid Musikpalatset.

Det blev en intensiv rep helg i Karlskoga med Blå Bergens Borduner. Vi träffades på Karlskogas Kulturskolan där sedan Staffan Sjösvärd anslöt sig till oss runt lunch tiden på lördagen. Staffan är musikproducent för detta folkmusikprojekt där folkmusiken möter symfoniorkesterns klangvärld.

Vi i BBB och Staffan har nu snart jobbat ett år tillsammans med detta projekt. Snart är det dags att framföra resultatet. Projektet ska dokumenteras med bilder och film samt ljudinspelning för att vi ska kunna erbjuda andra orkestrar runt om i Sverige detta koncept.

Arrangör för denna konsert i Karlskoga är den 28/4-2019 är Karlskoga Konsertförening. Mer info finns på länken. Bilden: Mycket noter var det att gå igenom med Staffan

 

 

Lite fakta när och var konserten äger rum samt köp av biljetter till konserten.

Datum: söndagen den 28/4-2019

Tid: kl. 18:00

Plats: i Karlskoga Musikpalatset

Biljetter köpes på:

evenemang.se eller på Ticketmaster

Mer information om konserten.

OBS!! Uppdaterad info 20190427.
För er som saknar biljetter så finns det numera biljetter att köpa på Turistbyrån i Karlskoga samt 1 timme innan konserten börjar vid kassan vid Musikpalatset.

Här nedan kan ni lyssna på en av de 14 låtar som ska vara med på konserten den 28/4-2019. Låten har Anders Norudde snickrat ihop. Han kallar låten för “Blytung brudmarsch” och detta är den digital version av låten.

Ett svar på ”1/3-3/3-2019 Rep med Blå Bergens Borduner i Karlskoga inför konserten 28/4-2019

  1. Verkar gå tungt mot altaret…..Ja, verkligen tung men med mycket Nordiskt influens. Melodin sätter sig direkt i huvudet. En låt som man kan spela många gånger i rad. Maffig och samtidigt finstämd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.