2017-03-09 Rep med stråkorkestern i Karlskoga

Idag ska jag åka in och repa för första gången med Stråkorkestern i Karlskoga inför konserten den 18/3-2017 i Karlskoga. Det är fyra låtar från Blå Bergens Borduners senaste CD-skiva “Inga Kônstiheter” som är arrangerade för stråkorkester av Staffan Sjösvärd. Idag är det dags att repa ihop oss med orkestern och Blå Bergens Borduner. Fyra låtar ska framföras tillsammans med stråkorkestern från Karlskoga och Blå Bergens Borduner.

Passar också på idag att repa med Anders Norudde “Dragplåstrera”.  Duon “Dragplåstrera” har en spelning under “Världen låter” den 18/3-2017 på Restaurang udden kl. 17:45 – 18:30. Välkomna till Restaurang udden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.