Jobbat med Roslagens spelmanslags låtbank

Nu börjar allt bli som vanligt efter operationen. Stygnen som var kvar i såret är nu borttagna. Såret ser bra ut enl. distriktssköterskan. Jag har nu också börjat cykla och ikväll ska jag gå på teater med Kerstin. Bilen som fick en 2:a på höger övre länkarm rostskadad ska imorgon torsdag åtgärdas så vi kan åka till Väddö.

Jag har haft mycket tid nu efter operationen. Jag har hållit på i några dagar och sammanställt alla låtar och YouTube-länkar som ligger som en röra på Roslagens spelmanslags interna Facebookssida. Har tänkt på det länge. Men nu är det gjort och jag är jättenöjd! Se resultatet på länken nedan. Hoppas att jag kan inspirera någon annan.

Låtbank Roslagens spelmanslag Excel-fil

 

Jag har även sammanställt alla låtar som är efter Anton Olausson och alla Antons YouTub-klipp med Närkelåtar/Örebro län på svensk säckpipa. Det var ca 54 st låtar. Jag kan bara några stycken sen tidigare. Men nu har jag jobb om jag vill. Kom på det när jag satt och funderade själv på vilka låtar mer jag har från Närke/Örebro län som passar att spela på svensk säckpipa. Detta utifrån den konsert och dansspelning Anders Norudde och jag ska göra under zornveckan i Örebro 2025-07-14 — 2025-07-19. Synd att Anton inte kunde vara med på konserten och dansspelningen med Anders och mig!

Totalt 141st låtar varav 54 låtar får Örebro län/Närke med video på svensk säckpipa efter Anton Olausson

Anton Olausson och Ulf Karlsson repar inför Folk at Heart 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.