Repas för fullt hemma inför konserten 18/3-2017 “Världen låter”

You`re the Voice Nu repar jag för fullt hemma själv (mån – ons) inför konserten med Blå Bergens Borduner som ska spela tillsammans med Karlskoga SymfoniOrkester lördagen den 18 mars 2017 i Karlskoga. PÅ torsdag och fredag 16/3-17/3 ska vi alla i  Blå Bergens Borduner träffas och repa tillsammans med Karlskoga SymfoniOrkester. Ska bli sköj!!

Välkomna och se resultatet på lördagens slutkonsert på “Världen låter”. Arrangemanget är gratis, alla som kommer och lyssnar måste ha biljetter. Läs på hemsidan “Världen låter” hur du fixar biljetter. Konserten börjar kl. 19:20 – 22:00 i Sjöängshallen på Karlskoga Folkhögskola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.