Tack Staffan Sjösvärd!

Skickat ett mejl och tackat Staffan Sjösvärd. Ni kan också läsa i Staffan Sjösvärds blogg vad han skrivit om arrangemanget “Världen låter”. Världen låter finns nu också på facebook. Klicka på denna länk. Där hittar ni lite bilder ifrån arrangemanget.

Hej Staffan!

Jag vill bara tacka dig för en mycket trevlig och händelserik musikhelg i Karlskoga den gångna helgen! Det har varit jättekul att lära känna dig Staffan och att sedan få vara med i ditt projekt i “Världen låter” tillsammans med Karlskoga SymfoniOrkester och alla andra artister. En av mina drömmar har nu gått i uppfyllelse att få spela med en stor symfoniorkester. Tjohooo!!!
Det har varit trevliga planeringsstunder hemma hos dig Staffan i Tysslinge där du presenterat dina tankar i projektet. Sen har jag också fått uppleva en massa spännande repstunder själv hemma bakom datorn med de nya arren som du skrivit. Jag/vi i Blå Beregens Borduner fick också träffa en massa spännande artister och spela tillsammans med dem. Resultatet tycker jag blev väldigt lyckat. Och lyckan tycker jag var när vi spelade slutlåten “You`re the Voice” när alla i publiken reste sig och sjöng med och klappade takten. Det tycker jag var en mäktig upplevelse!
Tack för att att jag/vi i Blå Bergens Borduner fick vara med i ditt projekt!

Vill också passa på att säga att jag och Blå Bergens Borduner ser fram emot ett fortsatta samarbete. Det gav mer smak.
Ha en fortsatt trevlig vår med mycket musik men också med rekreation i vår vackra natur.

MVH Blå Bergens Borduner genom Ulf Karlsson

Mejlsvar ifrån Staffan Sjösvärd.

Hej Ulf och tack själv!

Ja, det var riktigt kul det här, och jag kände det som en stor utmaning för mig, både att arra all denna fantastiska musik och leda repetitionerna och konserten. Mötet med BBB var lite av en dröm för mig, och det kändes stort att få förtroendet att jobba med er. Jag kände från första stund hemma hos mig när vi sågs att det skulle komma att bli en kanongrej. Bra musik är alltid kul att jobba med, men lika viktigt är att det klickar på det personliga planet, och det kände jag direkt att det gjorde med dig och Anders. Jag kände direkt att vi förstod varandra, och det var skönt. Jag har ju en helt annan musikalisk bakgrund, och har inte alls jobbat med folkmusik förut. Första gången vi spelade igenom “Stålbadet” på musikpalatset kände jag rysningar och tänkte “shit vad bra de spelar”, och det gjorde ni verkligen.
Jag kan väl säga att jag inte är helt nöjd med hur orkestern spelade, men det blev ju hyggligt ändå. Det är ju en amatörorkester, och man kan ju inte begära för mycket av alla. Som helhet tycker jag ändå att det blev bra, och det beror ju till stor del på er artister som var med.
Jag hoppas att vi kommer att fortsätta att jobba ihop, och jag har föreslagit orkestern att vi gör en BBB-produktion nästa vår. Jag ska också kolla lite med en del andra orkestrar som jag jobbat med. Anders ska ge mig några nya låtar att sätta tänderna i, och jag tar gärna emot andra förslag.
För närvarande befinner jag hustrun oss i Sälen för att få några sista skidturer på fjällen här. Livet är inte dumt för det mesta!
Ha det gott så hörs vi snart igen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.