Spelar till dans i Västar Sund utanför Arvika 2017-04-07

Ikväll 7/4 kommer jag att spela till dans på Västra Sunds danshus. Jag kommer att spela tillsammans med “Fyra hattar efter Göte”. Men i kväll är vi bara tre som spelar tillsammans jag Ulf på fiol, Anders Nordlöf på fiol och Magnus Thörnblad på munspel, så i kväll kallar vi oss för     “Tre hattar efter Göte”. Jag kommer också att spela ett danspass solo mestadels på fiol. Har ni vägarna förbi Arvika och Västar Sund och är danssugen är det bara att svänga in dit. Det börjar med en dansinstruktion kl. 19:00- 20.00. Sen börjar spelet efter spellistan. Vid 21:30 bryts dansen så att alla kan fylla på med lite fika. Allt ätbart är hembakat Sen fortsätter vi och spela och dansa tills ingen orkar mera.

 

Här kan ni läsa ett blogg inlägg hur det kan vara att åka till Västar Sunds danshus. Det är fotografen Nina Hellström Boväng som har skrivit blogginlägget.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.