Lyckad spel och danskväll i Västar Sund 7/4-2017

Det var en mycket lyckad spel och danskväll i Västar Sund fredagen den 7 april. Mycket folk kom det redan till dansinstruktionen. Sen blev det fullfart på dansen efter 20:00. Jag spelade första passet till dans med Göran Håkansson, Clas Hallgren och jag Ulf Karlsson – på denna länk spelar vi en polska efter Dr. Bergström. Fortsatte sedan spela till dans med ” Tre hattar efter Göte” det vill säga Anders Nordlöf, Magnus Thörnblad och så jag Ulf Karlsson. Innan fikat spelade Särna spelmännen från Karlstad ledda utav Per Hardestam. Sedvanlig fika 21:30 med hembakat bröd och varma mackor i trevlig gemenskap. Vid 23.00 tiden spelade jag solo ett danspass. Sen tog orken slut för mig efter tre intensiva spelpass. När alla spelmän och dansare gått hem vid 00:30 tiden hjälpte jag Anders och Magnus att städa lokalen. Väl hemma i Magnus kök 01:30 fixade Magnus varma mackor och öl innan mitt trötta huvud hittade huvudkudden. Tack Magnus för din gästfrihet. Må Västar Sunds danshus leva länge till.

 

Nedan är det länkar till två låtar som spelades under kvällen tagna från YouTube.

Polska efter Oskar Julius Nilsson Göran Håkansson, Clas Hallgren och Ulf Karlsson

Polska efter Doktor Bergstöm Göran Håkansson, Clas Hallgren och Ulf Karlsson

Polska efter Oskar Julius Nilsson “Hävonen”, Göran Håkansson, Clas Hallgren och Ulf Karlsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.