Blå Bergens Borduner konsert 2019-04-28 i Karlskoga

Idag träffades Anders och jag hemma hos hornblåsaren Staffan Sjösvärd i Tysslinge. Vi diskuterade hur vi ska gå vidare med symfoniorkester projektet och Blå Bergens Borduner. Vi har idag fått 5 st orkestrar som är intresserad av att köpa projektet med Staffans arrangemang av Blå Bergens Borduners musik.Kul tycker vi alla!

Sen blev det idag klart med att vi i Blå Bergens Borduner kommer att ha en konsert tillsammans med Karlskoga SymfoniOrkester söndagen den 29 april 2019. Lokal är ej bestämd ännu. Vi kommer att dokumentera konserten och göra ett bildspel samt sätta musik till bildspelet från konserten. Sen ska hela konsertpaketet erbjudas till olika orkestrar runt om i Sverige. Ska bli spännande och se hur intresset är. Ps. 2019-04-28 är rätt datum.

 

Ett digitalt smakprov på fyra låtar från Blå Bergen som är arrangerade för orkester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.