20190425 – 1:a repet med Karlskoga symfoniorkester inför konsert 28/4

OBS!! Uppdaterad info 20190427.
För er som saknar biljetter så finns det numera biljetter att köpa på Turistbyrån i Karlskoga samt 1 timme innan konserten börjar vid kassan vid Musikpalatset.

 

Då var 1:a repet avklarat 25/4 med (KSO) Karlskoga Symfoniorkester inför konserten den 28/4-2019 i Musikpalatset i Karlskoga.

Det var en spänd förväntan från oss i Blå Bergens Borduner Anders Freddy o Jag (Stefan kommer på fredagens rep 26/4). Vi var på plats i Musikpalatset tidigt för att träffa ljudtecknikern som skulle rigga upp oss innan repet. Det gäller att få bra ballans mellan orkestern och Blå Bergens musik. Efter repet konstaterade vi att det finns en hel del att fila på när det gäller ljudet och medhörningen för både orkestern och BBB. Men det löser vi nog på fredag ( i skrivandes stund i dag 26/4). Det var en del nya ändringar i arren som vi spelade i BBB men det var inga större svårigheter. Gäller bara att komma ihåg ändringarna.

 

Det fanns en affisch på oss som någon hade bemödat sig och gjort. Riktigt snygg affisch! Tycker jag.

 

 

 

 

 

 

Vi kommer att repa den 26/4 mellan kl. 18:00 — 22:00. sen blir det genrep på söndag 28/4 och kl. 18:00 startar konserten. Ska bli så spännande. Hela konserten samt repen kommer att filmas fotograferas och spelas in. Materialet kommer att redigeras och sammanställas.  Staffan Sjösvärd kommer sen att ta hela materialet och erbjuda alla orkestrar i Sverige denna musikproduktion. Sen är det bara och vänta och se om det är några som nappar på konceptet. Det är några orkestrar som reda nu idag har visat sitt intresse för produktionen “Där folkmusik möter symfoniorkesterns klangvärld”. Karlskoga konsertförening är arrangör för konserten.

KSO – anländer till repet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.