2019-05-04 Spelade på dop i en kyrka i Västeråstrakten

Det var verkligen ett riktigt trevligt dop jag fick spela på i Västeråstrakten! Prästen imponerade på mig! Fick med sig barnen under olika delar under själva dopceremonin. Det blev en väldigt avslappnat dopceremoni som det hände många saker i hela tiden. Det verkade som att de barn som inte skulle döpas kände sig trygga och lät sig fångas in i själva dopceremonin. Jag skulle spela hardingfela i slutet av själva dopceremonin. Hade valt att spela en marsch som Kalle Kallin har komponerat. Marschen sätter sig i huvudet på en gång och är sen ganska svår att bli av med sedan. Det som var festligt vara att självaste festföremålet fastnade för musiken. Festföremålet började tröttna strax innan jag skulle spela så det var kul att jag lyckades fånga intresset igen.

Ett dop som jag kommer att minnas som var speciellt.

Här kommer marschen som jag spelade på dopet på min Hardingfela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.