V 13. Veckans låt i covi-19-tider

I dessa covi-19-tider blev jag inspirerad av Ola Stinnerbom som skickar ut lite styrke-jojk m.m. på Facebook. Tänkte att det är bra att visa att musiken inte bara försvinner. Sen är det också bra att ha något att göra nu när många (även jag) blir ofrivilligt permitterade. Kommer att illustrera min musikaliska resa som jag gjort från 1977 – till idag. Räknar med att jag har att göra i tid fram till i juni. Så vi får se vad det blir av och vad jag väljer för musik. Kommer också att lägga ut min musik som jag valt på Facebook.

En av de 1:a låtar jag lärde mig kom ifrån Norge, kommer inte ihåg vilken låt. Men här kommer veckans låt ifrån mig. En pols efter ”Henning Trôen” som jag hittat på nätet. Spelar låten på min Hardingfela.

Pols efter Henning Trôen Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.