Inställda arrangemang p.g.a. covi-19.

Många musiker, spelmän m.f.l. har i dessa dagar blivit av med sina speljobb. Så även jag. Som tur var hade jag inte så många spelningar inbokade nu i vår och på försommaren. Än så länge har jag inte hör något från arrangörer som jag är bokad från i juli och framåt. Får se framöver vad som händer. Vill bara berätta för er alla som följer mig att det finns en förståelse för varför jag inte just nu och en tid framåt inte skriver så många blogginlägg. Återkommer när detta virus (covi-19) har dragit sig tillbaks. Hoppas bara att skadan på vårt land där jag bor, samt i resten av  världen inte blir så allvarlig som nu alla experter spår. Jag håller tummarna och tänker på alla som idag drabbas runt om i Sverige och i andra delar av vår värld. Håll ut! Spela, sjung, skapa och var kreativ! Det håller livsgnistan igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.