V 22. ”Folkmusik från hemmet i dessa Covid-19-tider”.

Sista inlägget på ett tag i min blogg. Börjar mitt säsongsjobb i Roslagen på en bygghandel. Återkommer i höst och hoppas då att det kanske går att träffa mina spelkamrater igen. Längtar så efter att få träffas och spela, tjate mä varandra. Glad sommar!!

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM GILLAT OCH KOMMENTERAT MINA MUSIKINLÄGG I “COVID-19-TIDER”!

Nu kommer sista låten på ett tag i serien ”Folkmusik från hemmet i dessa Covid-19-tider”. Avslutar med en polska från min födelseort Karlskoga. Polskan är efter spelmanen Karl Nilsson “Dansar kronan av bruden”. Lärt mig polskan efter Per Saxholm. Återkommer i höst när jag slutat säsongsjobba i Roslagen – på ett eller annat sätt.

Polska efter Karl Nilsson “Dansa kronan av bruden”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.