Fått en spelning 6 april 2024 i Vallentuna konsert en timme.

Idag blev det klart att jag ska spela i Vallentuna den 6 april 2024. Hemsida: VaDoM Jag kommer att spela fiol, Hardingfela och säckpipa. Musiken jag kommer att spela blir väst och öst Värmländsk folkmusik. Den öst Värmländska blir ifrån mina hemtrakter runt Karlskoga, Kedjeåsen, Filipstad. Väst Värmländska folkmusiken blir låtar som jag lärt mig av Mats Berglund när vi spelade på sen 70-tal tidigt 1980-tal. Hardingfelan blir Norsk/Värmländsk folkmusik och på min säckpipa så blir det låtar som passar att spela på den svenska säckpipan. Det mesta som jag spelar är dansmusik. Jag ska sy ihop ett program så får vi se vad det blir för låtar.

VaDoM har sedan 1990 folkmusikåret arrangerat Musik i HandlingstiderVi är i Vallentuna Kulturhus och bibliotek på caféscenen kl:13,00 en lördag i månaden.En timmes konsert med den folkliga musiken, vi har försökt att variera oss och vill gärna hitta nya grupper och artister.

Det är en rörlig publik många sitter och lyssnar hela konserten andra som kommer till biblioteket sätter sig ner och lyssnar en stund. Det finns tyvärr ingen plats för dans.

Undrar om det går bra för dig om du har möjlighet kan komma och spela lördagen den 6 april kl. 13:00.

Välkommen

Marianne och Yngve

 

____________________________

VaDoM

Vallentuna Dans och Musikförening

Rosenlundsvägen 14

18642 Vallentuna

Hemsida  vadom.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.