Genrep inför Ransäter 2024 tillsammans med Bosse och Pehr Falkenström

Bild nedan: Bosse Jansson, Ulf Karlsson och Pehr Falkenström i Svinnerstas kapell.

Pehr Falkenström, Bo Jansson och jag bestämde oss för att vi skulle passa på att spela till dans i Ransäter nu när både Pehr och jag är i Ransäter. Det händer inte varje år. Vi är gamla kompisar sen sena 70-talet och har träffas och spelat lite då och då. Vi har det gemensamma att vi har Värmlandslåtarna från Klarälvdalen som den gemensamma nämnaren. Så Pehr ville passa på att dra ihop en träff nu när Bosse var i Örebro trakten så vi kunde träffas och spela innan jag flyttar ut på landet på Väddö/Tomta. Det var inga problem att hitta gemensamma låtar till en dansspelning i Ransäter. Bosse är engagerad i Ransätersstämman så han kommer att vara på plats en vecka innan stämman drar igång. Bosse får då fixa en tid till oss tre på Norra Logen i Ransäter, bara den inte kolliderar med Emigrantkapellets tider.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.