Övar på låtar inför en begravningsspelning på fredag den 21/4-2017

Idag har jag börjat att leta fram låtar som jag ska spela på en begravning fredagen den 21/4-2017. Jag har två låtar som jag väljer mellan. Gånglåt efter Leisme-Per eller en marsch “Brueslåtten” efter Sven Nyhus. Inte nog med det jag måste också bestämma mig för vilket instrument jag ska spela på. A-fiolen eller hardingfelan? Vi får se vad jag bestämmer mig för.

 

Nu har jag spelat upp låtarna på de olika instrumenten för en jury och jag har nu ett resultat.

Den låt o instrument som fick flest röster var…………..!!

Brueslåtten efter Sven Nyhus spelas på A bas fiol!!

Så kan det gå. Bara att fortsätta öva på den framröstade låten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.