Spelat på 70-årsfest 13 Maj

Den 13/5-2017 spelade jag på en 70-årsfest utanför Arvika. Det var en hejdundrande fest med mycket folk och goer mat. Mellan intagen av mat så varvades det med tal och olika musikinslag för att hedra jubilaren. Här kommer ett klipp där jag samspelar tillsammans med jubilaren. Vi spelar tillsammans en visa om Jon och sedan en jössehärspolska efter visan.. Efter maten o alla framträdanden så röjdes det undan i ett hörn så att gästerna kunde dansa ner den goe maten. Tack Magnus för en mycket trevlig fest!!

Mera musikinslag under kvällen. Klicka på länkarna nedan.

Gro Marie Svindal spelar en jölster springare efter Sigmund Eikås

Gro Marie Svindal spelar en jölster halling.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.