Spelade på en “Dans och musikfestival” på ett äldreboende i Karlskoga

Idag måndagen den 29/5-2017 genomförde jag två konserter på ett äldreboende i Karlskoga. Nina Bäckman tog emot mig o visade var jag skulle vara och spela. Första konserten var det ca 40 personer i lokalen. Det var en pigg o vaken publik som hade sinne för humor. Det gillar jag! Sen var den en man som dansade tillsammans med personalen. När jag tog fram och spelade på min säckpipa började mannen att solo dansa. Det var en häftig upplevelse at få se mannen dansa solo!! Efter konserten vankades det kaffe med dopp för både publik och mig som musiker. Sen byttes publiken ut. Nina och hennes arbetskollegor tog in en ny grupp i lokalen. Ca 30 personer tror jag det var. Nu hade den nya publiken fått fika och var nu fylld av energi. Många trevlig skratt,  kommentarer, glada miner och stampande fötter fick jag uppleva under konserten.

Tack Nina Bäckman för din energi och det vänliga mottagande jag fick av dig samt den publik som jag fick förmånen att möta på äldreboendet. TACK!!! Kommer gärna igen och spelar för er vid annat tillfälle.

 

Foto: Nina Bäckman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.