2/6-2017, 1:a planeringen, ny konsert med Blå Bergens Borduner och symfoniorkester

Idag träffades jag och Anders Norudde musikproducenten  Staffan Sjösvärd . Vi träffades hemma hos Staffan i Tysslinge. Staffan bjöd på traditionsenligt  fika med hembakt i sin trädgård denna gången. Efter fikat började vi att planera inför den ny konserten med Blå Bergens Borduner och en symfoniorkester. Det är tänkt att Blå Bergens Borduner ska ha en helkväll med bara arrangerade låtar till orkester. Det kommer att bli någon låt som vi spelar utan orkestern, vi får se. Staffan kommer att skriva alla arrangemang till konserten med orkesten och Blå Bergens Borduner. Blå Bergens Borduner ska leta fram ett antal låtar till konserten som är planerat att genomföras någon gång i mars 2018.Repetionerna med orkestern planeras in at starta någongång i januari 2018.

 

 

 

 

Staffan Sjösvärd spelar Valthorn, på dörren in till Staffans studio fanns det ett Valthorn i form av en dörrknackare. Det tyckte jag såg kul ut.

 

 

 

En idé var att vi ska ha med en låt på kohorn. På bilden syns Staffan och Anders spelandes på sina horn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.