Höstterminsavslutning på spelträff i Svinnersta kapell.

Denna vecka 50 2017 avslutades spelträffarna för denna termin i Svinnersta kapell.

 

Är du spelsugen kan du åka ner till Pehr och Helene i Svinnersta. Var fjortonde dag jämna veckor samlas en massa spelsugna personer i Pehr och Helenes Kapell. Det är ingen kurs utan vi spelar det som vi kommer på. Vi umgås och pratar runt de låtar som spelas. Vid fikapausen kan det hända att någon har en historia att berätta. Pehr och Helen fixar fika till självkostnadspris.

 

 

Det är fantastiskt upplevelse att få sitta tillsamman i en stor ring och spela i det vackra kapellet. Samtidigt som ljuva toner sprider sig i kapellet sprakar brasan i bakgrunden. Är det någon som är intresserad av att hänga med från Örebro ner till Svinnersta kapell och till Pehr och Helene går det bra att höra av sig till undertecknad.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.