Spel hemma hos Lennart Gybrant i Daglösen 2017-12-18.

 

Världsunik kvartett som spelar låtar från Östvärmland. Lennart Gybrant, Anders Norudde och Per Saxholm delar med sig endemiska låtar som kan bli invasiva med Ulf Karlsson.

Anders, Per och jag satte oss i bilen och åkte hem till Lennart Gybrant i Daglösen. Lennart är en stor traditionsbärare av den öst Värmländska folkmusiken. Lennart är också en stor målare och konstnär. Väl hemma hos Lennart så blev vi bjudna på fisksoppa. Efter fisksoppan så var det dags att ta fram fiolerna och dra några beter. Det blev en trevlig eftermiddag hemma hos Lennart i hans varma o gemytliga hus i Daglösen. Vi bestämde oss för att ses igen efter jul och nyårshelgen. Då ska vi planera inför den eventuella spelningen i Ransäter 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.