Mellandagsfest med Örebro spelmanslag 29/12-2017

Som tradition brukar Olle Linder bjuda hem alla medlemmar i Örebro spelmanslag för att äta upp alla julmatsrester som vi har hemma i våra kylskåp. Det blev ett riktigt trevligt knytkalas med glögg, spel, mycket mat och bad i familje Linders-badtunna. Olle hade eldat på så att vattnet i badtunnan var varmt och skönt så vi alla kunde ta oss ett varmt bad i månens och stjärnornas sken i december natten. En trevlig tradition som jag hoppas fortsätter även nästa år. Tack Olle och Birgitta för er gästfrihet. GOTT NYTT ÅR till alla som läser min blogg!! Vi ses nästa år!

Det sjöngs en del under middagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.