Rep med Blå Bergens Borduner 2018-02-09 — 2018-02-11 i Askersund

Nu i helgen v 6 så var det dags för Blå Bergens Borduner att repa. Vi träffades hemma hos Freddy i Askersund. Under helgen ägnade vi oss åt att plocka fram låtar som Staffan Sjösvärd ska arrangera för en stor symfoniorkester. Konceptet kommer att säljas till olika symfoniorkestrar runt om i Sverige. Det är hittills 4 st olika orkestrar som är intresserad av konceptet. I Mars 2019 kommer BBB att ha en hel konsert med Blå Bergens musik som Staffan Sjösvärd har arrangerat för orkester. Det hela kommer att filmas och sedan presenteras och skickas ut till orkestrar i Sverige. Vi får se hur många som nappar och gör beställningar på våran idé.

Här nedan kan ni klicka på en länk till YouTube där Blå Bergens Borduner spelar en polonäs efter Johan Gustav Bergman som var klockare i Karlskoga mellan 1820 – 1860.

Här nedan kan ni klicka på en länk med aktuella musikproduktioner som Staffan Sjösvärd gjort med Blå Bergens Borduner.

Aktuella musikproduktioner med Blå Bergens Borduner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.