Rep hemma hos Lennart i Daglösen 10/4-2018.

Lördagen 8 juni kl. 22:30 – 23:30 spelar dessa gubbar på Teknologen på Ransätersstämman.
“Mystisk musik från Östvärmland” kallar vi programmet för,. Nu är vi på gång!! Det var stor rep hemma hos Lennart Gybrant inför Ransätersstämman. Det ska bli jätte-kul att få vara med och framföra Öst-Värmländsk musik tillsamman med dessa meriterade farbröder. Det var inga problem med att hitta låtar till den en timmes konserten som vi har blivit ombedda att göra. Det blir nog låtar över så vi kan ta ett danspass på Norra logen också.

 

 

 

 

 

 

Från vänster: Anders Norudde, Lennart Gybrant, Per Saxholm och Ulf Karlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.