Musikverkstad i Anders Noruddes fiolverkstad med öst-spelmän 2018-04-17

Det repades för fullt igår med de östvärmlänska spelmännen inför konserten på Ransätersstämman lördagen den 8/6-2018 kl. 22:30 – 23:30. Vi har nu bestämt vilka låtar vi kan tänka oss spela på kvartett, trio, duo och solo. Nästa gång vi ses så ska vi jobba med att sätta ihop ett bra konsertprogram på en timme. Vi har också jobbat med att ta fram låtar till ett 30 minuters dansprogram. Jag kan lova att det kommer att bli ett varierat och spännande konsert program med musik som inte många idag känner till.

Här kommer ett smakprov på en vals efter Petter på Vallkrog i Medhamn Visnums-Kil.

 

 

 

 

 

Från vänster: Ulf Karlsson, Lennart Gybrant, Anders Norudde och Per Saxholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.