Näst sista repet inför konserten i Ransäter den 6/6

Detta näst sista rep (måndagen den 21 maj) som vi nu har inför konserten i Ransäter var vi hemma hos Anders i Karlskoga. Lennart och jag kom samtidigt till Anders medan Per kom lite senare. Vi konstaterade att låtlistan innehöll för många låtar efter det att vi fyllt på med resterande sololåtar. Det får bli ett senare problem som jag med varm hand överlämnar till Anders, Per och Lennart – att välja bort låtar från konserten. Vi fikade och spelade, sen fick Anders hjälpa mig med en stråke vars tagel inte sitter där det ska. Problemet med taglet avhjälptes. Nästa gång vi ses blir i Ransäter i våran stuga som vi kommer att tillgång till under stämman. Ska bli spännande att få prova att spela öst värmländska låtar för Ransäters-publiken.

Smakprov från dessa äldre gentlemen från östra Värmland. Här spelar vi en polska efter Henrik Mårth Nordmark Filipstad.

 

Programblad Ransätersstämman 2018

Programbok i PDF-format Ransätersstämman 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.