2018-11-10 Spelade på Felans danskurs

Så var det tredje gången gillt! Mats Åkerberg var bortrest så Lena Linder fick ta tag i rodret när det gäller dansutlärningen. Lena fick också hjälp utav Malin och hennes man. Idag på danskursen spelade jag först schottis och efter fikapausen vals. Det var rekord med dansande deltagare denna gång. Jag tror att räknade till 16 st. personer som dansade sig igenom eftermiddagen i teaterladan i Wadköping.

Strax innan vi skulle sluta så stack Sebastian Dubé in huvudet. Det var Sebastian och Torbjörn Näsbom som skulle spela senare under kvällen. Sebastian och Torbjörn hade en hemlig gäst med sig denna kväll. De hade bjudit in Lars Warnstad på fiol att spela med dem under denna kväll. Pratade med Lars och han vikarierade i Örebro kammarorkester fört Cecilia som var bortrest ett tag.

“Krackelur” Pehr, Helen och Freddy var Felan-kvällens pausgrupp.

Jag kan bara säga – vad kan gå fel när Sebastian tar med sig en spelkompis och en gästspelman till Felan? Det blev en höjdarkväll!!

 

Från vänster: Sebastian Dubé, Lars Warnstad och Torbjörn Näsbom.

De två bilderna har Benny Andersson tagit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.