2019-01-31 Så var vi igång med “Dansmästerpolskan”.

Samling i A-huset på jordgatan. 16 st förväntansfulla dansare hade anslutits sig till Mats Åkerbergs förslag på att bli en bättre dansare. Projektet kommer att hålla på i 1,5 år. Dansare och musiker kommer att träffas regelbundet en gång per vecka.

Mats presenterade sitt förslag på vad syftet var med denna kurs. Den 16-18 maj 2020 fyller Folkdansringen 100-år och hela evenemanget kommer att hålla till på slottet i Örebro. Då ska dansare och musikanter ha spelat in ett antal musik å dansvideo som kommer att presenteras på några storbildsskärmar på slottet. Eventuellt kommer det också att göras ett live framträdande.

Här kommer en länk på ett förslag på hur resultatet kan komma att se ut. Polonäs efter Fredrik Salling (1744-1821), Svärdsjö, Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.