2020-02-21 Ny musikvideo med Blå Bergens Borduner

Nu börjar det hända saker efter konserten med Karlskoga symfoniorkester den 28/4-2019! Nu har Staffan Sjösvärd, som var musikproducenten för hela konserten i Karlskoga, fått en ny färsk ljudupptagning ifrån konserten från förra våren i Karlskoga. Han som spelade in hela konserten heter Gunnar Misgeld. En riktigt bra inspelning! Staffan Sjösvärd kommer så småningom att lägga upp flera av låtarna från konserten på Youtube. Jag kommer självklart att lägga upp dessa inspelningar på min hemsida. De bilder som finns med på bildspelet har Lars Paulsson tagit under själva konserten.

 

Blå Bergens Borduner spelar tillsammans med Karlskoga Symfoniorkester (KSO) en polska efter Carl Wiktor Rulin Lerbäck (från södra Närke) “Mäster Ekholms polska”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.