Provinspelning med Mats nya ljudkort

I dessa coronatider träffade Mats o jag för att prova det nya ljudkortet till datorn. Vi kom överens om att träffas eftersom vi bägge två är friska. Mats var sugen att göra några provinspelningar med mig. Detta för kunna lära sig hur han ska mixa musiken. Jag spelade in en låt ifrån Brattfors som jag la på flera 1:a stämmor samt 2:a stämma o grovt å grant bara för att Mats skulle ha lite att jobba med. Programmet Mats skaffat är betydligt mer avancerat än mitt GarageBand på vår Mac. Vi smidde filmplaner där jag frågade om Mats skulle vilja göra en film om den öst Värmländska folkmusiken. Mats var intresserad av att filma samt spela in oss tre gubbar. Jag ska ta fråga vidare o fråga Per Saxholm och Anders Norudde om de tycker det är OK. Jag blev även denna gång bjuden på mat. Vi pratade lite Pehr Andersson MA 1. Är du intresserad av att kika på Mats MA 1-hemsida. Klicka dig vidare på länken intill – MA 1 låtar efter Pehr Andersson 1731, klicka på denna länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.