Två trötta gubbar som inte örka spele så mycket. Polska efter Otto i Monserud Visnums-Kil

Det var två trötta  gubbar som inte orkade spela så mycket denna gång. Vi satt o prata för det mesta o fika de å hade det gemytligt istället. Spelade in en för mig ny Tavel-Josef vals som jag så småningom ska lära mig. Sen provade vi på att spela tillsammans en polska efter Otto i Monserud far till Anton på Berget, där jag spelar lite grovt o stämma. Ja … dä va väll va vi lyckades åstakomma denna måndag eftermiddag den 1/3-2021.Det kan inte vara på topp varje gång.

 

 

 

 

 

 

 

Här nedan kommer inspelning vi gjorde med min Iphone.Polska efter Otto i Monserud far till Anton på Berget Visnums-Kil. Polskan har jag lärt mig efter Lennart Gybrant Daglösen. Per Saxholm antar jag har lärt sig låten efter Lennart G. Låten kallas för “Kärringa med Skinntjortel”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.