Tre spelningar!!

Efter snar nu 2 år utan någon spelning så händer det Tre st. spelningar inom två veckor nu i september. Två begravningsspelningar, en i Karlskoga och en i Svennevad. Visserligen är en spelning inom familjen o en där jag på eget initiativ vill delta och spela på en minnesstund när en god vän från Karlskoga bygdegille har gått bort.

Sen fick jag en förfrågan från Visitroslagen i Norrtälje där jag ska underhålla folk som går en rundslinga från Grisslehamn via Tomta Kvarnsand o sen åter Grisslehamn ca.12 km. Jag ska sitta i skogen mellan Tomta o Kvarnsand och spela på min säckpipa mellan kl. 10:30 -13:30 vis bra väder. Vid regn fixar de en scen till mig inne i Grisslehamn. Ska bli görsköj!

 

 

 

 

 

 

Bild ovan Grisslehamns fiskehamn o havsbaden i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.