Bröllopsspel på svensk säckpipa i Forshaga

Hade en jättefin bröllops-spelning i Forshaga kyrka och på Forshaga hembygdsgård. Det bröllopet jag spelade på var välplanerat bröllop utifrån att brudparet råkade ut för pandemin 2020 och fick ställa in bröllopet 2 gången p.g.a. pandemin. Men nu blev det av och det är jag glad för o deras vägnar. Jag spelade på min svenska säckpipa en “Kärleksvisa från Glanshammar” som ingångsmarsch och fick dra in hela följet i kyrkan, vilket var en stor ära för mig att få göra.

 

 

 

Kärleksvisa från Glanshammar Närke. på svensk säckpipa

Spelade lite senare under själva vigselceremonin “Amazing Grace” på min svenska säckpipa.

Amazing Grace på svensk säckpipa

Som alltid var det en jättefin bröllopsakt och jag blir alltid berörd och får glädjetårar i mina ögon.

Sen förflyttade jag mig till hembygdsgården i Forshaga och riggade upp min lilla ljudanläggning. Jag är glad att jag har denna lilla ljudanläggning för det  blir lättare att spela mingelspel vilket jag kan få göra mellan 30 minuter till 2 timmar – själv. Denna gång slutade jag spela efter 1 timme och 45 minuter. Jag hade många låtar kvar vilket var bra. Bröllopsgästerna roade sig bl.a.med tipspromenad o en digital fotoapparat där det fanns massor med attiraljer att klä ut sig med innan man fotograferade sig. Fotografierna som bröllopsgästerna jobbat med kom sedan upp på ett bildspel som visades under middagen. Även jag var tvungen att prova manicken. Här nedan kan ni se resultatet. Sammanfattningsvis så hade jag väldigt trevlig och har även denna gång skapat nya kontakter. Stort tack till Brudparet för jag fick spela för er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.