Ska börja träffa det nystartade spelmanslaget “Roslagensspelmanslag”

Har sökt i många år någon/några att kunna spela tillsammans med där vi har vårt sommarhus på Tomta/Väddö. Har sökt i hela Roslagen  på Väddö/Grisslehamn och Norrtälje . Nu har jag fått kontakt med det nybildade “Roslagens spelmanslag” De bildades i våras 2022. Har haft kontakt med Martin Björklund som har skickat noter och musikfiler till mig. Så det är bara att köra igång och öva in reportoaren. Kommer att vara aktiv i laget under våren/sommaren och den tidiga hösten. Känns kul för då håller jag igång spelet. Roslagens spelmanslag repar på tisdagar varje vecka  i  Norrtäljes kulturskolans  lokaler. Jag är välkommen att vara med när det passar mig. Nu är jag pensionär så jag kommer med all säkerhet vara ännu mer ute i sommarhuset. Kommer att lägga upp noter och musikfiler här på min hemsida under rubriken “Band” så småningom. Känns kul att få vara med i något som är alldeles nystartat. Åter kommer med mer info.

Roslagens spelmanslag ska spela på danshuset i Norrtälje “Norrtälje Folk” på fredagen den 16/9-2022. Jag ska spela direkt efter dem kl.21:00. har skrivit upp mig på den öppna spellistan som börjar 21:00. Det var ett reportage i Norrtäljetidningen idag 15/9 onsdagen så här kommer länken till reportaget. Roslagens spelmanslag spelar på NorrtäljeFolk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.