Lyssnar o lär mig låtar till olika “mantra”

Sitter o lyssnar på Karin Gibsons musik och försöker komma in i vilka låtar som jag kan föreslå att göra ett mantra på. Vi ska träffas 1:a gången torsdagen den 13/10 och spåna lite på låtar och arr. Ska bli spännande vad det kan bli av detta! Om inte annat så ska det bli väldigt kul att få träffa Karin och Kajsa. Karin och jag har gjort så mycket ihop i olika grupper, turnéer m.m. Men Kajsa har jag bara spontan spelat tillsammans med. Kom på att jag har haft Kajsa

som elev på 80-90-talet på Uskavilägren i Uskavi norr om Nora. Det var längesedan nu! Kajsa är en super duktig spelman och spelar tillsammans med Tullamore Brothers med många namnkunniga namn, samt AD-Hoc-orkestern, mer känner jag inte till just nu.

 

 

 

 

 

 

Karin skickade ett nyskrivet mantra till mig som jag ska spela säckpipa på senare. Måste bara lära mig det ordentligt.

Om Ami Deva Hrim

Jag känner igen delar av låten.  Harmonierna i låten är mycket likt en låt som Karin gjorde när vi spelade tillsammans i Karlsson Kapell o som jag gillade väldigt mycket. Har några kassettband från den tiden som jag måste lyssna på om jag hittar låten jag menar. Måste fråga Karin om låten jag tänker på.

En låt som jag skickat till tjejerna är denna låt nedan på min Svenska säckpipa. Jag hoppas att vi kan göra något bra med denna låt av Ajna Liljebjörn.

Långdans efter Ajna Liljebjörn Filipstad som hade låten efter sin far som i sin tur lärt sig låten av självaste Leisme-Per.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.