Mantra-rep med Kajsa Zetterlund och Karin Gibson

Så var det dag att träffas igen för andra gången. Det kom lite sjukdomar och andra saker i mellan våran 2:a träff. Karin hade laddat upp med ett antal låtar som vi skulle spela denna förmiddag/tidig eftermiddag. låtarna som vi skulle spela letade vi fram förra gången så nu skulle de arras och börja jobbas med. Folkmusiklåtar som Karin har skrivit mantra-texter till valde vi att öva på denna dag. “Inga lilla Kvarnpiga”, “Vals fr. Venjan”, Långdans efter Aina Liljebjörn”, “Gate Gate” A-moll,

 

 

 

 

 

 

Vi ska träffas en gång till o öva in dessa arren på dessa låtar. sen ska vi åka hem till Karin i Nora och spela in dem i hennes studio. Vi har idag ca 15 låtar som vi ska arra o lära oss. Så det känns väldigt spännande att se vart detta tar vägen. Alla är väldigt entusiastiska och känner att detta är en utmaning för oss alla tre.

Lördagen den 4/8-2023 så ska vi göra en konsert på någon workshop (tror jag det var). så vi har lite o göra. Hoppas att vi får ihop lite låtar.

Här nedan kommer ett låtexempel på hur vi låter. Mantra-texten har Karin gjort. Trad. låt Närke “Inga lilla Kvarnpiga”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.