Låtkurs i Lindesberg med Per Saxholm

Ännu en trevlig låtkur som ÖLFM (Örebro läns Folkmusikförbund) arrangerade med Per Saxholm som pratar o berättar om låtarna ifrån östra Värmland. Här nedan kan ni hitta YouTub filmer från kursen med de låtar vi spelade. Hoppas på att ÖLFM gör en uppfölning på de tre kurser de har arrangerat med Per Saxholm. Vi önskade alla att få spela igenom alla låtar som han lärt ut och det är ett tretiotal låtar Per S lärt ut under tre tillfällen.

 

Länk till låtkurs 1 2021-12-06

 

Två länkar till låtkurs 2, 2022-04-04

Alla spelar vals efter Spelman Glys 2022-04-04 från kurs nr.2.

 

Länk till låtkurs nr 3, 2023-03-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.