Jobbat hela vecka 11 med att arrangera “Marsch efter Björnskytten”

 

Denna marsch efter Björnskytten lärde jag mig troligtvis efter Per Gudmundsson på det tidiga 1980-talet (1982?) då jag började spela på den Svenska säckpipan. Har jobbat en vecka med detta arr. som ni kan lyssna på nedan. mer vet jag inte om denna marsch som jag fortfarande gillar att spela. Här nedan kommer min tolkning av Marsch efter Björnskytten.

Till musiken så kommer det ett bildspel med personer som jag spelar säckpipa tillsammans med. Personerna är: Anders Norudde, Stefan Ekedahl, Anton Olausson. Gruppen Blå Bergens Borduner startade 1984 med ambition att kunna spela svensk säckpipa tillsammans med andra instrument. Vi har i dagens datum hållit på i 39 år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.