Allt klart att “Emigranterna” ska spela 2 danspass på Ransätersstämman 2024!!

Det var snabbt jobbat av oss alla i GammaldansGänget. Klart med att vi ska spela två danspass på Ransätersstämman 2024. Danslistorna är klara och de flesta kan alla låtar. Så det är bara att börja finslipa innan vi träffas och kör ihop låtarna så vi blir samspelta. KUL!! Vi får fri entré i fyra dagar, matkuponger, Logi fixar vi själva. Vi måste ha ett namn på oss alla Ulf, Jan-Anders, Pehr, Staffan och Cecilia. Eftersom de flesta i grupp 4/5 är värmlänningar så beslutades att vi ska heta “Utvandrarna”. Det är bara Cecilia som inte är född i Värmland men hon har varit mycket i Glava. Så alla har anknytning till Värmland.

SÅ  RANSÄTER – SE UPP, NU INVADERAR “UTVANDRARNA RANSÄTERSSTÄMMAN 2024”!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.