Saga Artist projektet och de låtar som jag medverkat på släpps nu på singlar

“Saga Artist med Johanna Emmy

Under sena hösten, vinter och våren 2023/2024 har det släppts olika singar som jag medverkat i kring “Saga-projektet tillsammans med Jens och Stina Engelbrecht i Nortälje med Mindportproduktion och Johanna Emmy som är “Saga Artist”. Hittills har tre låtar släppt där jag medverkar med att spela på min svenska säckpipa. Alla de låtarna som släppts hittills ligger på Spotify och YoTube. Här nedan kan ni lyssna på de låtar som hittills har släppts där jag medverkar med min svenska säckpipa och fiolen.

Mer info om Johanna Emmy och Saga Artist där du hittar mer låtar och info om projektet.

Mitt namn är Saga och jag är en sköldmö på vift. Tack vare en vidunderlig tidsportal fördes jag från vikingatid till denna fantastiska, storslagna och ibland obegripliga värld. Tillsammans med de studioträlar som jag träffat här så har vi låtit min och denna tids musik få stråla samman till något helt nytt. Tydligen har musiken spridit sig och har redan spelats en halv miljon gånger. Visst vill du väl också lyssna?

Länk till Spotify och alla låtar som släppts: Johanna Emmy och Saga Artist låtars som släppts.

 

Ulven Räven och Haren

Medverkar inte i “Ulven Räven och Haren”. Gillar låten så den får vara med på min hemsida

Text.
Jag såg en ulv, en räv, en hare
Jag såg dem dansa alla tre
Vit-tass, gråben, kopparsvans
Svängde sig runt i en yvig dans
Där i sommarns ljusa sal
Såg jag en ulv, en räv och haren
Dansa genom grönan dal
Till toner och drill från staren

 

Törst

Medverkar inte i “Törst”. Gillar låten så den får vara med på min hemsida.

 

Regnbågens svärd

När Saga drogs in i den vidunderliga portal som förde henne från tidig medeltid till vår värld, hade hon turen att få med sig ett magiskt svärd. “Regnbågens svärd”! Dess syfte var att göra gott och sprida kärlek. Med regnbågssvärdet i sin hand värmer nu Saga upp Mellopubliken med en release som får discokulorna att pulsera och skicka kulörta speglingar över hela vårt avlånga land. Häng med oss på fest

 

En riktig vikings fest

 

“Sida vid Sida”

Släpptes som singel på Spotify och YouTube 22/3-2024.

Texten beskriver en äventyrlig resa på tu man hand, och belyser vikten av att följa sitt hjärtas röst och våga kasta sig ut i det okända

“Sida vid Sida Saga artist Johanna Emmy.

2024-04-24 Har nu spelat in två nya låtar med Saga Artist och Johanna Emmy i Minports Prodution studio i Norrtälje hemma hos Jens Engelbrecht.

Låtarna heter:

“Vinden i natt” länk till Spotify nedan och YouTube.

Vinden i Natt

 

 

“Vi ska drömma”

Kommer att lägga upp låten så småningom troligtvis i Juli 2024.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.