30/11-2/12-2018 Blå Bergens Borduner repar igen.

En lyckat helg rep i Anders Noruddes stuga vid sjön Ölen. Vi samlades på fredagskvällen för att dra upp riktlinjerna inför helgens rep. Vi har nu fått alla ljudfiler ifrån Staffan Sjösvärd. Staffan är vår musikproducent som har arrangerat ett antal låtar för symfoniorkester. Sammanlagt ca. 10 låtar ifrån Blå Bergens Borduners repertoar har nu Staffan arrangerat för orkester. Söndagen den 28 april 2019 kommer denna konsert att gå av stapeln i Karlskoga. Staffan har också kontakt med en del orkestrar ute i landet som är intresserade av denna musikproduktion. Vi i BBB hoppas på att denna idé faller i god jord.

Under helgen lärdes det ut nya låtar som vi senare kommer att själva arrangera. Repar man i Anders stuga så är det garanterat att vi får vara ifred – även från irriterade mobiltelefoner som låter slipper vi. Det finns ingen täckning på mobiltelefonin där huset står. Lugnt o skönt. Vi tog en liten paus i spelandet på lördags eftermiddagen och gick på lite julmarknad i Ölsdalen. Ett trevlig avbrott i spelandet.  Det var riktigt gemytligt med god mat, sprakande brasor både i kök och vardagsrum. Vi skiljdes sent på söndags eftermiddag när mörkret hade lagt sig. Kan inte säga något annat än att det var ett mycket lyckat rep!

Nästa gång vi ska repa kommer att bli i februari 2019.

På YouTub-klippet nedan eller länken intill, spelar vi en vals efter “Futter-Petter. En vals som finns med på en lista som vi eventuellt skulle kunna tänka oss spela under konserten som grupp. Vi får se vad vi bestämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.