2018-12-05 Blå Bergens Borduner har fått kontakt med USA!!

Just nu i dagarna (20181205) har Blå Bergens Borduner fått kontakt med USA. Det är goda vänner först och främst till Stefan Ekedahl musikerna Aryeh Frankfurter och  Lisa Lynne som bor i närheten av San Francisco som har tjatat på oss att komma till dem och spela. Nu har Stefan skrivit till Aryeh och fått svar med vändande post att vi är hjärtligt välkomna till dem och spela. De lägger upp en turnéplan för BBB. Tidsmässigt ligger det tidigast till hösten 2019 eller våren hösten 2020. Vi jobbar vidare på det.

Aryeh och Lisa kom till vår/min Ulf:s Freddys och Stefans 180-års fest i Vikarbyn hösten 2016. Vi bjöd in dem när de var ute och gjorde en Europa turné. Så de passade på att åka upp till Sverige och Rättvik för att bra vara med på den stora 180- årsfesten i Vikarbyn. Det var första gången som jag träffade Aryeh och Lisa. Det var jättekull att träffa dem och höra dem spela. Ser fram emot att få åka och hälsa på dem i deras hem utanför San Francis

På bilden Aryeh Frankfurter och Lisa Lynne.

Brevet och svaret som vi fick av Aryeh och Lisa känner jag mig både stolt och pirrig över. Ska bli så spännande och se hur USA-projektet blir!

  • Uppdaterat 20190206: Turnéplanen är numera lagd på is ett tag. Det var svårt att få ett arbetsvisa i USA. Förslaget är att vi ska försöka få hjälp utav någon som har erfarenhet av att skaffa arbetsvisa i USA. Så tillvidare får vi avvakta och ta nya tag senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.