2018-12-07 Träff med Staffan Sjösvärd inför en konsert i april 2019.

Idag på eftermiddagen träffade Anders Norudde och jag Staffan Sjösvärd hemma hos Staffan i Tysslinge. Vi diskuterade Staffans ljudfiler som Staffan skickat tidigare till oss i Blå Bergens Borduner. Staffan har arrangerat Blå Bergens musik för en symfoniorkester. Det kommer så småningom att mynna ut i en stor konsert med Karlskoga SymfoniOrkester och Blå Bergens Borduner som spelar tillsammans. Konserten är helt unik för denna folkmusikgenre.

 Är du som läser detta blogg inlägg intresserad av att höra Blå Bergens Borduner tillsammans med Karlskoga SymfoniOrkester i Karlskoga bör ni boka in datumen lördagen den 27/4-2019 eller söndagen den 28/4-2019. Återkommer med exat tid och datum. Platsen är i Karlskoga på Bregårdsskolans aula. Just nu ligger inte arrangemanget upplagt på Ticknet.

Ska bli väldigt kul att få jobba vidare med detta musikprojekt.

Digital ljudfil på en låt Staffan arrangerat för Blå Bergens Borduner med orkester. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.