20200119 Ma 1 – träff i Svinnersta.

Personer som var med denna dag och spelade i MA 1-gruppen: Mats Åkerberg, Olle Linder, Pehr Falkenström, Alf Ekblad, Thomas Ericsson, Christer, Ulf Karlsson och värden för träffen.

Idag var vi fler (utav totalt ca. 20 personer som finns med på mejl-listan) från Ma 1 gruppen som skulle träffas än förra träffen. Dagen till ära så hängde Mats Åkerberg med oss idag. Olle kom och hämtade mig och Mats hemma hos Mats.

 

När vi var framme i Svinnersta var Christer redan på plats.  Thomas Eriksson kom och anslöt sig till oss andra. Det var länge sedan jag träffade Thomas. Vi käkade och umgicks ett tag samt drog upp lite planer för eftermiddagen.

 

 

 

 

 

Vi var nu 8:a personer som trängde ihop sig i det öppna rummet. Vi spelade igenom lite låtar från förra gången, lärde oss några nya låtar. Sen bestämde vi att vi skulle anmäla oss att spela på ÖLFM:s årsmöte den 7 mars. Känns som ett naturligt ställe att visa vad vi håller på med. halv sex bröt jag Olle och Mats upp. Olle skulle vidare till sitt innebandy -gäng. Så vi tackade för oss och for mot Örebro. Nästa träff blir den 1 mars. Då ska vi träffas hemma hos Pehr i Svinnersta.

En låt vi håller på att lära oss. Pehr F. spelar MA 1 Pollonäs bild 9 låt 26.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.