2020-01-30 Spontan Ma 1 träff på Örebro universitet

I veckan bestämde Affe och jag att vi skulle träffas igen på Örebro universitet och fortsätta fila på MA 1 låtarna efter Pehr Andersson. Slängde mig på cykeln och åkte till Affes jobb som ligger i Bilbergskahuset på Örebro universitet. Väl där så möttes jag av Olle Linder som också var sugen på att fila lite på Ma 1- låtarna. Det var en glad överraskning att Olle också kom och spelade med oss. Vi kollade igenom lite låtar som vi spelade nere i Svinnersta den 19/1-2020. Några låtar gick vi in lite mer grundligt på som vi sen lärde oss tillsammans alla tre ordentligt. Vi höll på och spelade i ca. två timmar innan vi kände att vi var nöjda med kvällen.

Det är kul tycker jag att vi blivit ett litet gäng som träffas och spelar lite mer spontant i Örebro. Jag har saknat det en längre tid.  Samtidigt genom att samarbeta lär vi oss alla en massa nya låtar som ingen annan idag spelar här i Örebro län. Det gillar jag! Här nedan har jag spelat in min tolkning av en Pollonäs som vi lärde oss under kvällen.

 

Pollonäs bild 24 låt 71 Pehr Andersson år 1731.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.