Tack för alla gratulationer på min 65-årsdag 2/10-2021 och en polska från Elverum

Nu var det dags att gå in i en annan del av livet – PENSIONÄR PÅ RIKTIGT!! Familjerna med barn o barnbarn uppvaktade mig i dagarna två. Ballonger o serpentiner i taket ock lekar både inom och utomhus blev det. Ett trevligt sätt att umgås på även fast vädrets makter inte var på vår sida. Tack till alla i min familj  som förgyllde min dag- ingen nämnd ingen glömd.

På Facebook var det fullt pådrag också med gratulationerna. Här nedan kommer ett axplock på fina bilder som jag fick av gamla o nya vänner. Tackade alla Facebookvänner genom att spela in en låt: Polska från Elverum en av mina favoritlåtar. Lade in bilderna så det blev ett bildspel o la ut det på Facebook. Tyvärr kan jag inte göra det på min hemsida. Håll tillgodo nedan med låten.

Polska från Elverum

 

Bilderna har jag fåt från: Alf Ekblad, Gudrun Jansson, Olle Linder, Linn Elvkull, Eva Jansson, Lotta Olsson, Siv o Bert Holm, Birgitta Linder, Anders Norudde, Tina Österdahl, Bosse Jansson och Nicke Hultin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.