Nystart i Örebro Spelmanslag 10/10

Så var det dags att träffa Örebro Spelmanslag igen. Det var många gamla spelkompisar som kom fram till mig och önskade mig välkommen tillbaks till laget. Det värmde och kändes roligt att höra alla “välkommen tillbaks”!  Det var några år sedan som jag var med o spelade med dem. Har haft mycket annat för mig tidigare så det har inte funnits tid för att ytterligare engagera sig i en grupp till. Sen kom pandemin o allt som jag då höll på med slogs i spillror. Så i sommar har jag haft kontakt med de ansvariga i laget o pratat med dem om att göra en satsning till hösten 2021. Anledningen är att jag saknar kontinuiteten i mitt spelande. Den sociala kontakten o att kontinuerligt spela o öva på låtar har jag saknat under pandemin. Jag behöver lite utmaningar o morötter för att jag ska hitta min inspiration/motivation att tycka om att spela. Har jag inget mål eller motivation tar jag inte fram instrumenten och spelar. Att träffas regelbundet o ha olika delmål i laget är vad jag behöver för att fortsätta spela regelbundet. Sen sa det bli roligt att få träffa alla nya i laget. Denna gång hann jag inte prata med de två nya tjejerna som var med denna gången. Men det får jag ta igen nästa gång.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.