Spelningar börjar ramla in igen!!

Nu börjar det ramla in lite spelningar igen – Hurrraaaa!!!  Under en vecka i v 12 2020 när pandemin tilltog i vårt land så blev jag av med alla spelningar som jag hade bokat mig för under året 2020. Sen har inte så mycket hänt förens nu 2021 i vecka 46 o 47 då det börjar hända saker.

Jag ska ha en solo konsert på “Spelrum i Örebro”. Jag samarbetar med Örebro Spelmanslag och vi tillsammans ska ha en “Work Shop” med deltagarna i Spelrum två lördagar den första 27/11 o den andra 11/12. Jag ska spela o berätta om den svenska säckpipan och om hardingfelan samt spela till dansutlärningen. Länk till “Spelrums Facebooksida”.

Jag har bokat in två bröllop sommaren 2022. Varav ett av dessa bröllop är ett ombokat bröllop som bokats om tre gånger. Ett av bröllopen kommer våra grannar på landet på Folk å Fä stå för arrangemanget. Ska bli roligt att få sammarbeta med dem.

 

En konsert spelning i sommar 2022 med Blå Bergens Borduner. Hoppas att vi kommer att kunna lösa våra repträffar?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.