Måndag 6/12 Kurs med Per Saxholm i Lindesberg

Kan man inte träffa Per Saxholm hemma i Karlskoga så får det bli att åka på kurs i Lindesberg!

Foto Anders Norudde.

Så blev det – Olle Linder och jag anmälde oss till en spelkursen som Per Saxholm skulle vara kursledare för en måndagskväll mellan 18 -21 i Lindesbergs skolan. Per lärde ut låtar mest ifrån norra delen av Ö-län. Per han att spela ett tiotal låtar för oss som alla ivrigt spelade in för att sedan lära sig låtarna mer ordentligt. Det var en låt av de låtar Per spelade som jag inte hört tidigare så jag fick något nytt med mig i bagaget. Under fikat pratade jag med Per lite med varandra.

 

 

 

Här nedan är det en låt som jag tolkar efter Per Saxholm som är efter Viktor Gustavsson Vattrangi och som jag lärt mig tidigare av honom. På kursen lärde Per ut en låt utav Viktor Gustavsson. Här nedan kommer en polska efter Viktor Gustavsson Vattrangi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.