Nytt år 2022 MA 1 låt bild 2 låt nr 3

Dagas att  blicka framåt och lägga det gammal året 2021 bakom sig. 2021 var för mig inget höjdare år när det gäller att att träffa folk och spela med tillsammans. Pandemin ställde till det för mig några gånger så jag tappade lusten att spela under våren, sommaren. Men under hösten så jobbade jag på att komma in i Örebro Spelmanslag. Så under hösten har jag haft en regelbundenhet att kunna var 14:e dag träffa personer att spela med. Har slitit hårt för att komma in i deras reportrar och har även kunnat bidragit med att spela in olika stämmor så att medlemmar kunnat lära sig (om man vill). Det har varit kul och stimulerande! Men tyvärr så så har spelmanslaget fått skjuta upp de planerade träningarna i Januari 2022 p.g.a. den envisa pandemin som fått fart igen efter alla helger. Något ingen rår för.

 

Det som har varit positiv är att en av mina vänner tillika spelkompis Olle Linder som bor i Örebro skickade till mig en fil på en ny låt som han lärde sig på en spelträff med MA 1 – gänget. Jag kunde inte vara med på den MA 1 – träffen p.g.a. hälsoskäl. men Olle skickade en fil till mig med denna låten som jag sen lärde mig och arrade upp lite lätt.

Så här tolkade Olle låten från MA 1 Per Andersons notbok 1731 bild nr. 2 låt nr. 3. På musikfilen nedan kan ni höra Olle Linder spela låten sin tolkning av låten.

 

MA 1 Per Andersons notbok 1731 bild nr. 2 låt nr. 3. Jag har lärt mig låten från Olles musikfil ovan. Här nedan kan ni lyssna på min tolkning av låten MA 1 bild 2 låt nr. 3. Låten är lite arrad.

 

Hoppas att år 2022 blir ett bättre år när det gäller att få spela tillsammans och att pandemin klingar av. Det är min önskan. Ha en god fortsättning på det nya året som nu heter 2022!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd: Skriv in dessa siffror i rutan under *Tiden har gått ut. Försök igen.